Metin2 - Najnowsze i najlepsze hacki do pobrania!!! Pliki serwerowe Metin2!
Administrator
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
mnie tez tele tak samo chodzi jak wtedy i wgl moblock tez cos pisze i sie nie wlacza o co biega?
Sensaty13 napisał:
mnie tez tele tak samo chodzi jak wtedy i wgl moblock tez cos pisze i sie nie wlacza o co biega?
Chodzi oto ze moblock to tylko zwiecha kompa popatrz na forach z innymi chackami.
Administrator
Maggot napisał:
No brawo ja ten hack miesiąc temu odkryłem, ale nie miałem czasu żeby umieszczać.
Maggot dziękuje za brawa ;P
Zakonnica
MobLock nie działa pisze coś ze z wersja nie tak (
Jak ta nie dziala pobierz starsza w starszej mi wszystko dzialalo

Zakonnica
w starszej też mi nie działa , moze ktos powie jak to ustawić ?
Zakonnica
Jak ustawić go żeby tylko kolo nich przejść i tyle , u mnie działa ze zbiara potwory w jedno miejsce i na dodatek nie moge ich trafić((
Administrator
smalec12 napisał:
Jak ustawić go żeby tylko kolo nich przejść i tyle , u mnie działa ze zbiara potwory w jedno miejsce i na dodatek nie moge ich trafić
((
Bo to tak właśnie ma działać włączasz na chwilę wyłączasz skrótami klawiszowymi i bijesz ;P
Administrator
Tłumacze raz 1 i na zawsze ;P to czytać dokładnie.
1. Startujemy Metin2
2. Logujemy się i uruchamiamy HACKA.
3. Patrzymy na obrazki poniżej:
Klikamy na "Date" (1), wybieramy pierwsze z góry (2), potem klikamy na "Launch" (3)
4. W następnym oknie co nam się otworzy:
Zaznaczamy "METIN2" i klikamy RUN.
Jak Wam nie działa to zapraszam tu: 

Administrator
zook719 napisał:
A czy działa moblock ? bo nie próbowałem w innych wersjach które miałem nie działał ;]
Tak działa!
To czemu połowa pisze że coś im wyskakuję ;] ? .. ja zaraz sam sprawdzę , ale wątpię żeby działało bo większośc hacków jest nie dopracowanych ;]
MobLock działa ! 100% Świetna Robota Mr Rydzyk !! .. a właśnie jak najlepiej ustawic moblock , znaczy ten t On i T oFF bo nie wiem ; dd
hej jestem nowy robię wszystko jak w opisie . Wyskakuje mi okno w pierwszego posta i co mam dalej zrobić ? jak mam go uruchomić aby sam grał w metina . Mogę prosić jakiś opis dla mnie ? I cz\y używając tego bota nasz osobnik z metina będzie sam chodził ?
Ostatnio edytowany przez siklers (2009-11-30 20:25:57)
mrfictionrockzAdministrator
juz nie dziala nic z tego hacka po dzisiejszym resecie serwerow
ja tez niezle sie zdziwilem jak wlaczylem mh ;/ trzeba szukac jakiegos nowego dzialajacego mh ;]
damianittoWierny radiosłuchacz
Noo Ja też, wogóle żal jak ja wolno biegam..; ] ;PP
Ale zauważyłem że wieksze hity bez hacków. ;]
No to czekamy na nowe hacki ;* ;]
Od czego jest launcher?
http://www.prywatnyserwermetin2.pun.pl/ … php?id=204
Ściągacie, odpalacie przez niego metina i hulają wam wszystkie hacki które przez nowy patch przestały działać.
Ja ten temat z launcherem powinienem podkleić... mały prosty programik, a tyle daje...
Też nie dziala, nawet z laucherem.. ;/
damianitto napisał:
Też nie dziala, nawet z laucherem.. ;/
A wyłączyłeś patcha? Bo nawet jak zamkniesz metina to patch zostaje na parę minut.
Najlepiej najpierw wyłącz patch, potem odpal metina launcherem, zaloguj się na postać i wbij do gry, a następnie uruchom MultiHacka.
Dzięki Maggot - leci +.
i jeszcze jedno jak to już włączyłem (ustawienia takie jak zawsze) to często wywala z gry lub servera.