Metin2 - Najnowsze i najlepsze hacki do pobrania!!! Pliki serwerowe Metin2!
Znalazłem bota do Metin2pl. Działa jak mod Kamera na priv servery lecz można go używać na PL.
Wejdźcie na http://www.metin2mod.tk/ kliknijcie zakładkę Meti2modPL i download.
Wypakujcie go do niespatchowanego metina2 pl i włączajcie przez plik Metin2modPL.
FUNKCJE:
item [id] - dostajemy imitacje itemu który widzimy tylko my
weapon [id] - dostajemy imitacje broni którą widzimy tylko my
armor [id] - dostajemy imitacje zbroi którą widzimy tylko my
mspd [predkosc] - szybkość chodzenia, np. mspd 200
attspeed [predkosc] - szybkość ataku, np. attspeed 200
cooltime - nie trzeba czekać aż skill się załaduje
snow 0 wyłącza śnieg 1 włącz śnieg, np. snow 1
refine 0 0 - ulepsza item bez kowala (item musi znajdować się na 1 pozycji w eq), robi to samo co kowal
Posiada skillhacka oraz (to co mi się najbardziej podoba) pokazuje u kowala % szansy na ulepszenie
Ostatnio edytowany przez korthagor (2010-01-17 09:53:09)
Ten sam hack wstawil nam Maggot na www.metin2.pun.pl.Te szanse na kowal asa takie ... bo mialem miecz+0 90% ze ulepszy na +1 i spalil ;/
Dewotka
Dzięki + dla ciebie ;D
jakubek napisał:
Ten sam hack wstawil nam Maggot na www.metin2.pun.pl.Te szanse na kowal asa takie ... bo mialem miecz+0 90% ze ulepszy na +1 i spalil ;/
No wiesz na przykład ulepszałem fmsa u kowala na +6 szanse były 60% i ulepszył i druga sytuacja to włócznia na +3 szanse na ulepszenie 90% i spalił. Chodzi w tym oto że np. założysz łzę bogini i szansa ci wzrasta jak ci pisze ze powiedzmy 90% to nie wiadomo czy ulepszy a jak pisze 100% to ulepszy na pewno.
mrfictionrockzAdministrator
seru090 napisał:
Elo ma tu dla was link z hackami do metin2.Są tam hacki bardzo znane jak MulltiHach 5.0,YangHack,FishHach i duzo inny oto on-http://metin.../
nie ma takiego czegos jak YangHack!
Dewotka
Mam taki mały problem ;/
Otóż gdy wchodze do gry (oczywsicie przed mod) już stoje i nagle mnie wywala ;(
Wczoraj wszystko działało jak należy i świetnie się bawiłem ;D
Lecz gdy włączyłem normalnego metina i była aktualizacja...to lipa ;(
Proszę o pomoc ;]
To proste daj na mały ekran a jak ci nie działa to pobierz od początku metin2 bo może masz starą wersje.A jak to nie pomorze to na tej stronie wpisz blokada przed gm-ami i takimi banowcami.Jeśli pomogłem daj
+
mrfictionrockz napisał:
seru090 napisał:
Elo ma tu dla was link z hackami do metin2.Są tam hacki bardzo znane jak MulltiHach 5.0,YangHack,FishHach i duzo inny oto on-wwww.../
nie ma takiego czegos jak YangHack!
.Jest podczas gry klikamy na sciągnięty plik i w godzinę a nie jak pisze pięc minut.i dostajemy mnie niż 500k.Ipopierwsze lepiej zostawic na noc i w miejcu które nikt nie odwiedza bo mogą odkryc ze masz hacka.jeśli pomegłem daj +
mrfictionrockzAdministrator
po pierwsze linki sa skopane bo nie chce wypakowac, po drugie nie ma YangHacka....
btw dzieki za minusa z d*** spoko tez Ci dalem...
a i na koniec WDŚ
Ostatnio edytowany przez mrfictionrockz (2010-01-18 18:22:02)
ok zgadzam się on tylko nie działa ale pozostałe tak!!!!!!!Wienc sory nie wiedziałem!!!!!!!Mój kolega z ławy mówił tak cytat:thx normalnie odjazd szkoda że nie prubowałeś
ale jeśli chodzi o tego yanghacka...
Każdy antywirus ,którego zastosowałem nic nie wykrył!
Ten plik jest raczej czysty xd
Tylko,że wygląda na to ,że ma uszkodzone archiwum ale spoko bo w komentach widziałem kilka odnośnie tego że też tak mieli i dopiero po 7 ściągnięciu plik można było uruchomić..
Jeśli to naprawdę działa ale coś mi się nie chce wierzyć to lol.
Jak by mi się udało to wkońcu uruchomić to napiszę czy działa xD

TheSandlers napisał:
Mam taki mały problem ;/
Otóż gdy wchodze do gry (oczywsicie przed mod) już stoje i nagle mnie wywala ;(
Wczoraj wszystko działało jak należy i świetnie się bawiłem ;D
Lecz gdy włączyłem normalnego metina i była aktualizacja...to lipa ;(
Proszę o pomoc ;]
Spróbuj usunąć wypakowanego moda (razem z metinem do którego go wsadziłeś) i zrób jeszcze raz wszystko zgodnie z instrukcją.
seru090 napisał:
Elo ma tu dla was link z hackami do metin2.Są tam hacki bardzo znane jak MulltiHach 5.0,YangHack,FishHach i duzo inny oto on-wwww....
Pobiorę i się sprawdzi tego yanghacka.
Ps: Na przyszłość proszę robić oddzielny wątek na hacki.
@seru090
Heh widziałem już tą stronę kiedyś jak zobaczyłem komentarze do yanghacka to od razu ściągnąłem i chce wypakować a tu "nie znalazłem archiwów". Teraz tez tak mam a ściągam to non stop. Jakby co to pomóż
hackier napisał:
jak sie uzywa funkcji???
Naciśnij [F5] i pojawi ci się konsolka wpisujesz tam na przykład armor 11971 i masz taką imitację zbroi Hwang która po chwili znika.
Ostatnio edytowany przez korthagor (2010-01-19 07:22:19)
Pomocy ! ( .. gram na prywatnym serwerze ( www.xxyt2.com ) ,jak zrobic zeby te spolszczenie działo . Bo do tego priva był klient i jak próbuję wrzucic moda do folderu z privem to mi wyskakuje takie cos
LoadLocaleError(localehongkong/locale_game.thx) pomocy !!
No bo musisz wkleić do chinskiego metka a nie do polskiego.Pryznajmniej tak mi się zdaje bo też miałem taki problem

Dewotka
E jak sie uzywa funkcji np id item???
Dewotka
ten mod juz nie dziala na pl
korthagor napisał:
hackier napisał:
jak sie uzywa funkcji???
Naciśnij [F5] i pojawi ci się konsolka wpisujesz tam na przykład armor 11971 i masz taką imitację zbroi Hwang która po chwili znika.
nie dziala F5 co mam zrobic??